Na het overlijden van mijn man besloot ik te gaan verhuizen. Omdat ik al aardig in de zeventig was en soms met mijn benen sukkelde, raadde een vriendin me aan te kijken naar wat men tegenwoordig een woonzorgvoorziening noemt. Dat kan een flat zijn met honderden appartementen of een ruime villa die je met een aantal andere bewoners deelt. Essentieel aan deze instellingen is dat je zelfstandige woonruimte hebt, dat je over allerlei diensten kunt beschikken en dat je als het nodig is medische verzorging krijgt. Dat leek me wel wat. Mocht mij iets overkomen, zou ik in goede handen zijn. Omdat ik een landelijk leven gewend was, ging mijn voorkeur uit naar iets kleinschaligs. En zo ben ik in dit voormalige koetshuis terecht gekomen.

Bureau Overzicht heeft me bij de voorbereidingen van de verhuizing geholpen. Mijn kinderen wilde ik daarmee niet belasten. Die hebben het al druk genoeg met hun gezinnen en hun banen. Ze woonden ook niet in de buurt. Af en toe hielpen ze mee, maar het meeste werk is door Bureau Overzicht gedaan. Naar volle tevredenheid.

Ik kon natuurlijk niet de hele inboedel meenemen. Veel heb ik aan mijn kinderen gegeven, aan vrienden die belangstelling voor een bepaald object hadden of aan non-profit organisaties. Een aantal spullen heb ik verkocht. Daarna bleven er genoeg dingen over waar ik geen afstand van wilde doen. Eigenlijk te veel voor de drie kamers hier. Ik overwoog om ergens een opslagbox te huren. Toen Maurice Teunissen van het bureau dat hoorde, verzekerde hij me dat het niet nodig was om extra kosten te maken. Van de beheerder van dit complex kreeg hij toestemming om de inpandige berging en de garage op te ruimen. Een paar dagen later was al het overbodige afgevoerd. De ruimtes waren efficiŽnt ingedeeld zodat na enig passen en meten al mijn spullen een geschikt bergplaatsje hadden gekregen. Bureau Overzicht kreeg het voor elkaar.

Mevrouw J.T. de Groot, Arnhem

Leveringsvoorwaarden
info@bureauoverzicht.nl   |   06403 37324